Over Brummense Uitvaartverzorging

Wij zijn een kleinschalige uitvaartonderneming die al bijna 40 jaar in de regio Brummen werkzaam is. Begonnen door Ben Heijink en later voortgezet door zijn dochter Wilma Heijink, heeft de Brummense Uitvaartverzorging altijd klaargestaan voor iedereen in de regio.

Na het vertrek van Wilma hebben Elselien Klein en Thyra Dollekamp, beiden zeer ervaren uitvaartverzorgers, de taak op zich genomen om dit dankbare werk voort te zetten in de regio. Zij staan u bij door op betrokken en respectvolle wijze met u mee te denken om de juiste keuzes te maken uit de vele mogelijkheden die er zijn rond een uitvaartplechtigheid.

 

is4a4288

Door onze kleinschaligheid bieden wij zorgzame, persoonlijke aandacht en nemen wij alle tijd voor u tijdens de gesprekken. Al onze collega’s spelen als hecht team een belangrijke rol; zowel gastdames, verzorgers, chauffeurs en dragers als uitvaartleiders. Zij zijn betrokken bij de nabestaanden, zowel in emotioneel als organisatorisch opzicht.

Tijdens het gehele traject houden we rekening met zowel de wensen van de overledene als met uw eigen wensen en gevoelens. Ook verliezen wij gebruiken, rituelen, cultuur en religie nooit uit het oog. Wij staan voor een rustige, heldere communicatie en stap voor stap begeleiden we u op warme, integere wijze naar de keuzes die goed zijn voor u, waarbij onze jarenlange ervaring van onmiskenbaar belang is.

Ons reguliere werkgebied ligt in de Gemeente Brummen en alle omliggende plaatsen. Ook (tot ver) na de uitvaart kunt u een beroep op ons blijven doen om het verlies op een zo goed mogelijke manier te kunnen verwerken. Een verlies is een intense, persoonlijke ervaring en iemand rouwt op precies dezelfde manier. Wij ondersteunen u in een situatie die niet kan worden veranderd, maar die wij draaglijker voor u trachten te maken door u te ontzorgen en te ondersteunen.